O društvu

Lokacija ---->

Kontakti

Statut

Kje se nahajamo...

Opis poti...

Duplica je kraj pred Kamnikom, 2o km iz Ljubljane proti severu.kd duplica lokacija

Ob našem vadišču je zgrajena nova povezovalna cesta, ki je še ni na nobenem zemljevidu, niti navigacije vam ne bodo prav kazale, vendar, če boste sledili temu opisu, ne boste zgrešili. In še opozorilo: naslov društva ni enak kraju, kjer je poligon zato nas ne iščite po naslovu društva. Na ključnih točkah bo dobro označeno!

 

1. IZ SMERI KRANJA ALI LJUBLJANE (SKOZI MENGEŠ) ALI DOMŽAL (SKOZI ŠMARCO):

kd duplicakd duplicaPridete do krožišča na Duplici (blizu Hofer trgovine) kjer izberete prvi ali tretji izvoz – vseeno!


 

 

kd duplicakd duplica1. Če ste izbrali prvi izvoz (smer Gornji grad, Snovik) se boste peljali po kamniški obvoznici in po 1,5 km prišli na še eno krožišče. Izberite drugi (zahodni/levi) izvoz (smer Duplica, Ind, cona) in se zapeljite čez most na novo povezovalno cesto. Po 200 m zavijete desno (odcep Ind. cona) in takoj spet ostro desno na makadam.

kd duplicakd duplicakd duplica


 

 

 

 

2. Če ste izbrali tretji izvoz (smer Kamnik center - Duplica) pridete po 1 km do križišča (2. semafor od krožišča). Na levi je velika rumena stavba-pošta, zavijete desno (smer Celje, Ljubljana) na novo povezovalno cesto.Po 200 m zavijete levo (odcep Ind. cona) in takoj ostro desno na makadam.kd duplicakd duplicakd duplica

 

 

 


 

2. IZ SMERI AVTOCESTE SKOZI RADOMLJE IN VOLČJI POTOK:

Sledite tabli Kamnik, Gornji grad kjer se boste peljali po kamniški obvoznici. Na krožišču izberite drugi (zahodni/levi) izvoz (smer Duplica, Ind, Cona) in se zapeljite čez most na novo povezovalno cesto. Po 200 m zavijete desno (odcep Ind. cona) in takoj spet ostro desno na makadam.

 

3. IZ SEVERNE SMERI OZ. IZ SMERI SKOZI KAMNIK:

Peljete se proti Ljubljani.

1. Če ste šli po kamniški obvoznici (smer Kamnik, Gornji grad) pridete do krožišča kjer izberete prvi izvoz (smer Duplicam Ind, cona) in se zapeljite čez most na novo povezovalno cesto. Po 200 m zavijte desno (odcep Ind, cona) in takoj spet ostro desno na makadam.


2. Če ste šli skozi center (smer Kamnik center) pridete do Duplice. Na križišču pri pošti (velika rumena stavba na desni) zavijete levo (smer Celje, Ljubljana) na novo povezovalno cesto. Po 200 m zavijete levo (odcep Ind. cona) in takoj ostro desno na makadam.

 

Še koordinate za tiste, ki boste pot iskali z navigacijsko napravo:

N 46.20607 E 014.60174

 

Še preračunane koordinate:

DMS degrees°minute'seconds" 46° 12´ 18.941" N 14° 36´ 13.991"

EDM degrees° minute.decimal' 46° 12.315683333333 , 14° 36.233183333333'

 

 

Če se izgubite, pokličite 031 294 947 (Dušan)!

Vse avtorske pravice pridržane, vsebina je last Kinološkega društva Duplica.