Kinološko društvo Duplica

 info@kd-duplica.net
 info@kd-duplica.net

Politika o varstvu osebnih podatkov

Za kakšen namen Kinološko društvo Duplica zbira moje osebne podatke?
Kinološko društvo Duplica (v nadaljevanju KD Duplica) zbira vaše osebne podatke zato, da lahko evidentira vašo prijavo na tečaj šolanja psov in/ali včlanitev v društvo ter za potrebe obveščanja o tečajih, aktivnostih društva in morebitnih klubskih ugodnostih.

KD Duplica obdeluje vaše osebne podatke izključno na podlagi vaše privolitve in samo za zgoraj navedene namene.

Katere moje osebne podatke KD Duplica zbira?
KD Duplica zbira izključno le tiste vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali ob elektronski prijavi na tečaj šolanja psov ali na pristopni izjavi za včlanitev v KD Duplica. Ti osebni podatki so: ime in priimek, naslov, datum rojstva, telefonska številka in elektronski naslov.

Komu se posredujejo moji osebni podatki?
Vaši osebni podatki, ki jih podate preko elektronskega obrazca na spletni strani https://kd-duplica.net/ se posredujejo na elektronski naslov društva info@kd-duplica.net, do katerega lahko dostopajo predsednik društva, tajnik društva in inštruktorji tečajev šolanja psov v društvu.

Vaši podatki, ki jih podate na pristopni izjavi za včlanitev v KD Duplica, se posredujejo tajniku društva in inštruktorju tečaja v katerega ste se vpisali.

Kdo obdeluje moje osebne podatke?
Upravljavec vaših osebnih podatkov je Kinološko društvo Duplica, Ljubljanska cesta 3, 1241 Kamnik. Kontaktna oseba za varstvo vaših osebnih podatkov je tajnik društva.

Koliko časa KD Duplica hrani moje osebne podatke?
Osebne podatke, ki nam jih posredujete, hranimo v evidenci največ eno leto po prenehanju vašega članstva v društvu oziroma do vašega preklica, ki ga lahko kadarkoli podate na naslov info@kd-duplica.net.

Kako je zagotovljeno varstvo mojih osebnih podatkov?
KD Duplica osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov.

KD Duplica vaših osebnih podatkov brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi ali jih uporabilo v druge namene, kot tiste, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Ali lahko zahtevam izbris svojih osebnih podatkov?
Izbris vaših osebnih podatkov iz naših evidenc lahko kadarkoli zahtevate na naslov info@kd-duplica.net.

Kadarkoli lahko tudi zahtevate, da vam KD Duplica omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih hrani, zahtevate popravek vaših osebnih podatkov ali zahtevate, da KD Duplica vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebi.

KD Duplica, 20. 9. 2023